Компанія VOVA ― комплексний постачальник продуктів харчування та Non-food для сегменту ХоРеКа.

Нашими клієнтами є більш ніж 2000 закладів Києва та всієї України. Ми працюємо з ресторанами, барами, кафе, готелями, здійснюємо поставки на виробництва, а також в кілька національних мереж супермаркетів.

Наш транспортний відділ має налагоджену систему логістики – департамент логістики і власний автопарк дозволяють швидко і якісно обслуговувати наших клієнтів.

Наші переваги

Наш девіз

Вчасно. Якісно. Безпечно.

ПОЛIТИКА ТОВ «ВОВА-ХОРЕКА»

Діяльність Компанії орієнтована на повне задоволення та перевершення потреб і очікувань наших Клієнтів в сфері постачання професійних продуктів для сегменту HoReCa.

Наша місія:
Сприяти розвитку культури споживання харчових продуктів за рахунок постачання якісних та безпечних продуктів для готелів, ресторанів та кафе.

Бачення:
постачальник №1 професійних продуктів для сегменту HoReCa в Україні.

Компанія проходить сертифікацію ISO 9001: 2015 та ISO 22000: 2018 та в рамках підготовки до сертифікації Компанія гарантує:

  • Постачання продукції найвищої якості з використанням сучасних технологій та найкращих практик.
  • Неухильне виконання законодавчих вимог, внутрішніх правил Компанії та вимог Клієнтів щодо якості та безпечності продукції.
  • Поширення вимог щодо якісного та безпечного виробництва на своїх постачальників.
  • Створення умов для розкриття здібностей і потенціалу кожного співробітника для реалізації їх власних цілей та цілей Компанії.
  • Прихильність загальнолюдським цінностям та принципам сталого розвитку.

Для виконання взятих зобов’язань Компанія ставить перед собою наступні завдання:

  • Впровадити та постійно вдосконалювати інтегровану систему менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних і національних стандартів та гарантує постачання безпечної продукції високої якості, постійно підвищувати її результативність.
  • Налагодити результативні внутрішні та зовнішні комунікації зі всіма зацікавленими сторонами з питань якості та безпечності продукції на етапах харчового ланцюжка, які підконтрольні Компанії.
  • Постійно аналізувати свою діяльність у порівнянні з конкурентами та потребами Замовників.

Виконання Політики планується завдяки:

  • Постійному удосконалення технологій та впровадженню кращих практик.
  • Постійному навчанню персоналу Компанії сучасним технологіям зберігання та постачання, безпечності харчових продуктів, принципам сталого розвитку.
  • Відкритості для державних і незалежних перевірок та аудитів.
  • Формуванню у персоналу високої культури праці та харчової безпечності.
  • Мотивації всіх співробітників на якісне виконання своїх обов’язків і особисту відповідальність за реалізацію цієї Політики.