Готуй з vova.ua – отримуй знижку
Інгредієнти від VOVA
- Кефаль ціла с/м – 880г
- Філе грудки курчат-бройлерів с/м – 200г
- Морква заморожена «Міні» – 100г
- Масло солодковершкове – 50г
- Цибуля ріпчаста – 100г
- Батон «Молочний» – 50г
- Молоко питне ультрапастеризоване 2,5% – 200г
- Сіль харчова – 20г
- Вершки ультрапастеризовані 10% – 350г
- Перець чорний мелений – 2г
- Суміш 5-ти перців (мелена) – 2г
- Желатин харчовий Dr.Oetker – 20г
Вихід готової страви – 1 кг
Собівартість рецепту від vova.ua – 173,57 грн.
Рецепт від шефа
- Кефаль чистимо від луски, розпоровши черевну порожнину – видаляємо внутрішні органи.
- Промиваємо рибу, видаляємо хребтову й реберні кістки. Знімаємо з хребта та шкіри максимальну кількість м’якоті риби, залишаючи на шкірі 0,5-0,8мм м’якоті.
- Чисту м’якоть (без кістки) подрібнюємо у м’ясорубці, додаємо попередньо пасеровані моркву та ріпчасту цибулю.
- Куряче філе також подрібнюємо у м’ясорубці, додаємо: вимочений у молоці хліб, вершки, сіль та перець.
- Желатином посипаємо шкіру, частину – додаємо у фарш.
- Викладаємо на одну сторону риби фарш та накриваємо другою, надаємо форму за допомогою стрейч-плівки. Вже підготовлену рибу у плівці – вакуумуємо й готуємо в су-віді або у паровенкоматі.
- Готову рибу охолоджуємо, перед подачею нарізаємо та прикрашаємо страву.
Смачного!