Акція! Готуй з vova.ua банкетну страву – отримуй знижку!

Готуй з vova.ua – отримуй знижку
Інгредієнти від VOVA

Вихід готової страви – 1 кг
Собівартість рецепту від vova.ua – 173,57 грн.

Рецепт від шефа
  • Кефаль чистимо від луски, розпоровши черевну порожнину – видаляємо внутрішні органи.
  • Промиваємо рибу, видаляємо хребтову й реберні кістки. Знімаємо з хребта та шкіри максимальну кількість м’якоті риби, залишаючи на шкірі 0,5-0,8мм м’якоті.
  • Чисту м’якоть (без кістки) подрібнюємо у м’ясорубці, додаємо попередньо пасеровані моркву та ріпчасту цибулю.
  • Куряче філе також подрібнюємо у м’ясорубці, додаємо: вимочений у молоці хліб, вершки, сіль та перець.
  • Желатином посипаємо шкіру, частину – додаємо у фарш.
  • Викладаємо на одну сторону риби фарш та накриваємо другою, надаємо форму за допомогою стрейч-плівки. Вже підготовлену рибу у плівці – вакуумуємо й готуємо в су-віді або у паровенкоматі.
  • Готову рибу охолоджуємо, перед подачею нарізаємо та прикрашаємо страву.

Смачного!

До завершення акції
 
 
Товари, які беруть участь в акції
Набір продуктів до банкетної страви «Кефаль фарширована»